ECDL képszerkesztés vizsgafeladatok, Gimp feladatok és megoldások

ECDL képszerkesztés vizsgafeladatok megoldása Gimppel

Mintának szánt ECDL képszerkesztés vizsgafeladatok megoldása, Gimp*-pel, magyarázattal. Remek erőpróba az _ECDL képszerkesztés megoldások_ a vizsgára-, Gimppel készülőknek.
(regisztrált felhasználók a minták egy részét elérhetik, regisztráljon és lépjen be)

Segítségével, segítségükkel próbára teheti a tudását:
- belefér-e a 45 perces időbe a megoldással?
- birtokában van-e már a szükséges ismereteknek?

ECDL képszerkesztés vizsgafeladatok megoldása, Gimppel és magyarázatokkal

A feladatok leírásához - pdf dokumentumok olvasásához az Adobe Reader szabadon használható. (a linkről letölthető és könnyedén telepíthető a legmegfelelőbb verzió, a legördíthető listákból ki lehet választani az operációs rendszert és az alsóból a nyelvet. Van magyar nyelvű is)

A Gimp Suli ECDL vizsgafeladat megoldások egy korábbi vizsgafeladatsorból kerültek ki. Idővel az újabb vizsgafeladatok is felkerülhetnek. A Gimp Suliban havonta felkerül egy-egy vizsgafeladat megoldása, amelyhez teljesjogú hozzáférést kapnak a korlátlan belépővel rendelkező tanulóink, illetve az ECDL képszerkesztés vizsgázó Gimp belépő tulajdonosai.

Az aktuális feladattár letölthető az ECDL hivatalos honlapjáról: 8. modul Képszerkesztés példatár letöltése

A Gimp képszerkesztő program ingyenesen használható-, szabadszoftver. A Gimp képszerkesztő GNU/Linux, macOS, Windows és sok más operációs rendszer alá telepíthető, illetve ha egyszer már telepítve van a sajátgépen, akkor érdemes frissíteni a Gimpet a legújabb verzióra. A frissítéssel újabb fejlesztésekre is szert tehetünk, hiszen a Gimp képszerkesztő programot immár több mint 30 éves, azóta fejlesztik, bővítik a tudását. Az újabb verziók tehát bővebbek és az előző verzió esetleges hibáinak a javítását is tartalmazzák.

Ha az ecdl vizsgafeladat megoldása gondba ütközne, nem sikerülne megoldani vagy a megoldás nem érthető, netán sajtóhibás lenne, kérem a hozzászólásban jelezni, köszönöm.
A Gimp Suli ECDL vizsgafeladatok több feladatsorból kerültek és kerülnek ki, a kéréseknek megfelelően, ahogy rendre változik a hivatalos vizsgafeladatsor.

  • mind a 60 feladatot úgy sem lehet megoldani, a vizsga letételéhez kevesebb gyakorlás is elég. Kiválóan megfelel, ha a vizsgafeladatok közül többet is megoldunk, amellyel sikerül felvenni az időben is behatárolt vizsgára szükséges ritmust.
  • Kérhet önmagában is 3 ECDL vizsgafeladat megoldást, képszerkesztés feladatsorból, akár többször 3-t is,
  • Kérhet belépőt a Gimp Suli ECDL képszerkesztés vizsgafeladat megoldásokhoz.

Találkozzunk a Gimp Suliban, mindent elkövettem, hogy az ismereteket rögzítsem és ezzel át tudjam adni. Minden támogatást megadok a virtuális tanterem hallgatóinak, tegyen próbára :-)

Geva