Képszerkesztés kitekintő

A képszerkesztés a mindennapok részévé vált, az élet különböző területein jön jól a képszerkesztés. Sokat fotózunk mióta gyakorlatilag mindenkinek a zsebében, a mobiljában van a fényképezőgép. A web nap-mint-nap változik, nem kicsit feladva a leckét a honlap tulajdonosoknak, webfejlesztőknek. A profi fotózás is rohamléptekkel fejlődik, alakul és bonyolódik.

Bármely területen a folyamatos tanulás segít, nos ehhez szeretnénk támogatást, iránymutatást adni.

Képszerkesztés lehetőségei, tippek, ötletek, megoldások

Ez a rovat abban segít, hogy a Gimp** mellé felmutassunk olyan képszerkesztőket, amelyek a Gimp egy-egy funkcióját valósítja meg. Olyan képszerkesztők, képszerkesztési lehetőségek jönnek ide, amelyek minden bizonnyal társak tudnak lenni a mindennapok munkájához, a tanuláshoz, weblap fotóinak és képeinek szerkesztéséhez.

A Gimp képszerkesztő hatalmas nagytudású program. Változatlanul megállja a helyét profi képszerkesztőként. Aki a használatát egyszer megtanulja, kézségszinten elsajátítja azt, az a folyamat részeként a képszerkesztést is megtanulja, sosem fogja megbánni. A képszerkesztés ismeretek sosem avulnak el :-)

Most 2024.02.08 van, jó szívvel veszek minden ajánlást és lehetőséget arra, hogy a Gimp Suli látogatói segítséget kapjanak képek-, fotók szerkesztésével kapcsolatos problémáik megoldására. Írd meg, írja meg milyen tudásanyagok kerüljenek ide, miről írjunk, köszönöm

Üzenet Gevának

Képszerkesztés kitekintő

Mi az a Base64 és mire használható?

Base64 - mire használható?

A Base64 egy olyan megoldás, amely bár a legtöbb weboldal forráskódjában megtalálható, az általában fel sem tűnik nekünk, hiszen teljesen észrevétlenül teszi a dolgát. A Base64 alkalmas képek, videók és egyéb médiafájlok megjelenítésére weboldalakon, anélkül, hogy külső fájlok használatára volna szükségünk, illetve adatok ábrázolására, továbbítására olyan környezetekben, ahol bináris fájlok küldése nem lehetséges.