Gimp lecke válógató belépő

Gimp* lecke válogató, azaz válogassa össze tananyagát a belépőjéhez!

A Gimp Suli tananyagából, egyedi igénye alapján kiválasztott 5 órás képzés csomaghoz - 1 vagy több képzés csomaghoz - órák tananyagához - igényelje a válogatott belépőjét, az alábbi űrlap kitöltésével.

A tartalom szerinti válogatáshoz használja a pdf formátumú Gimp Suli tematikát,

válassza ki az igényelt leckéket a képzés csomagjához, amelyből kedvére való tudásra tehet szert. Az is elég, ha megírja mire, milyen feladatokra szeretné a tudását használni. Segítek összeállítani a csomagot, illetve teszek javaslatot a csomag összeállítására.

A Gimp Suliban a tanulás bármikor megkezdhető, kezdje most a tanulást! A Gimp Suli használatához megkötendő megállapodást itt olvashatja: (Megállapodás a Gimp Suli használatához a GevaPC Informatika, mint üzemeltető és a belépő Hallgató között)

 

Ára: 
1 200 Ft / lecke

Gimp* lecke válógató

Óra válogató
A listában a Gimp Suli minden leckéje megtalálható. Ebből lehet kiválogatni azokat, amelyek Önnek szükségesek a tanuláshoz. Jelölje be a kiválasztott leckéknek a jelölőnégyzetét. Ha nem választ, akkor az üzenet mezőben adja meg mire lenne szüksége, mihez kell a képszerkesztés ismeret, mit tanulna.
Megrendelő
Kérem, adja meg az adatait a kapcsolat felvételéhez és a megrendeléshez kiállítandó számlához.
Számlázási adatok