3 ECDL feladat megoldás Gimp programmal

Az ECDL feladat megoldás a 8. modulból - vizsgafeladat megoldást rendelhet meg, egy megrendeléssel 3 db-t. (az űrlap regisztrált felhasználók számára érhető el, kérjük regisztráljon és jelentkezzen be. Ehhez a felhasználóhoz rendelünk jogosultságot a megrendelt vizsgafeladat megoldások eléréséhez is)

3 db ecdl vizsgafeladat megoldása

8. modul - képszerkesztés - Gimp* programmal

A megrendelőben megadott 3 vizsgafeladat megoldásának szöveges - képekkel illusztrált - megoldását, a kísérő videókkal együtt tesszük elérhetővé itt a Gimp Suliban a megrendelő felhasználó számára, 3 hónapig.
A megrendelés és teljesítés folyamata és a megrendelő űrlap:

  1. Adja meg a kérendő 3 ECDL feladat megoldáshoz a vizsgafeladat sorszámát az első keretben, (1 - 60 vannak a feladatok)
  2. A megrendelő űrlap második keretében automatikusan megjelenik a regisztrációnál megadott név és e-mail, amely a kapcsolat felvételéhez szükséges - átírható a megrendeléshez.
  3. A megrendelő űrlap harmadik keretében adja meg a számlázás adatait, hogy a befizetésről kiállított számlára pontosan mit írjunk. (a számlát e-mail-ben küldjük - AAM számlán)
  4. Az Üzenet mezőbe szabadon leírhatja az esetleges üzenetét, kérését, kérdését.
  5. Küldje el számunkra a 3 ECDL feladat megoldás megrendelését a Megrendelem feliratú gombbal
  6. Válasz e-mail-ben megküldjük a számlaszámot, ahova kérjük, utalja minél előbb a megoldáscsomag fent jelzett árát. A pénz számlánkra történő megérkezését követően indul a teljesítés: azonnal nyitjuk a feladatcsomagot, a feltöltést megkezdjük és max 6 nap alatt mind3 választott ECDL feladat megoldását biztosítjuk. 3 hónapon keresztül lesz biztosan elérhető, több megrendelés esetén  az utolsó megrendeléstől számított 3 hónapon keresztül. 

ECDL 8.modul - képszerkesztés Gimppel - vizsgafeladatok megoldásának megrendeléshez kérjük kitölteni az alábbi űrlapot:

Ára: 
9 900 Ft