Gimp Suli, amit előre lehet tudni

A Gimp* Suli szolgáltatások igénybevétele előtt sok-sok kérdés merülhet fel.  Ezeket a kérdéseket megválaszoltuk, s ha már van rá  válasz, akkor az legyen elérhető azok számára is, akik most fontolgatják valamely szolgáltatásunk igénybevételét

Kérjük nézze át az alábbi kérdés-válaszokat, hátha ott lesz Önnek is a válasz, köszönjük.

Ha mégsem találja kérdésére a választ, akkor minél előbb tegye fel, küldje el számunkra. Köszönjük, hogy segít tökéletesíteni a kérdés-válasz kört.

Nem találom sehol sem a Gimp Suli Tankönyvet, miért?

A Gimp* Suli Tankönyv azok számára elérhető, akik megvásárolták a belépőjüket, ezért nem elérhető a regisztrált felhasználók számára. A Gimp Suli Belépő több módon is megvásárolható - aktuális Gimp Suli szolgáltatások lista. Kérem, nézze át a belépő lehetőségeit.

Csak a videókat szeretném megnézni, hogyan tudom ezt megtenni?

A belépővel rendelkező hallgatók előfizető felhasználók minden leckében, tudásanyagban elérik az adott lecke videóit. Jelenleg külön kigyűjtve nincsenek a videók, esetleg majd később, ha lesz rá igény.
Amennyiben elkészül a virtuális tanterem videóinak a gyüjteménye, akkor az aktuális Gimp Suli szolgáltatások listán is elérhető és rendelhető lesz.

Meddig használhatom a Gimp Sulit, meddig tudok tanulni?

Elvi korlátja nincs a tanulásnak. A belépővel megvásárolt tudásanyagok a Gimp* Suli teljes élettartamában elérhető marad. Korszerűsítés és bármi átalakítás után is marad az elérhetőség, a hozzáférhetőség.

Tudom-e mobilon is használni a virtuális tantermet?

Igen, a Gimp* Suli virtuális tanterem mobilbarát oldal, mobilról is elérhető a tartalma. A tudás elsajátítását mégis számítógépen, tableten vagy laptopon ajánlom. Mobilon nem túl praktikus és nem túl könnyű boldogulni a példák kipróbálásával.